ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΧΛΙΑΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Αν το έσω αυτί σας δεν λειτουργεί σωστά ή έχει υποστεί υπερβολική βλάβη, μπορεί το σύστημα κοχλιακού εμφυτεύματος της Advanced Bionics να σας ωφελήσει πολύ περισσότερο απ'ότι ένα ακουστικό βαρηκοΐας, που απλά ενισχύει τον ήχο. Το κοχλιακό εμφύτευμα υποκαθιστά το έσω αυτί, διεγείροντας άμεσα το ακουστικό νεύρο και μεταδίδοντας τους ήχους απευθείας, ακόμη κι αν το έσω αυτί έχει υποστεί βλάβη.

Φανταστείτε την ακουστική εμπειρία που θα μπορούσατε να απολαύσετε με ένα κοχλιακό εμφύτευμα της Advanced Bionics: θα μπορούσατε να παρακολουθείτε εύκολα συζητήσεις σε περιβάλλον με θόρυβο, να κουβεντιάζετε στο τηλέφωνο, και να ακούτε όλες αυτές τις λεπτομέρειες που εμπλουτίζουν τον κόσμο των ήχων, από το κελάηδισμα των πουλιών ως και τη φωνή των ανθρώπων που αγαπάτε.

Κάντε το τεστ για να μάθετε αν είστε υποψήφιος για κοχλιακή εμφύτευση!

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΧΛΙΑΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

Τα κοχλιακά εμφυτεύματα αποτελούν συχνά μια βελτιωμένη εναλλακτική λύση για παιδιά ενός έτους και άνω που πάσχουν από βαρειά ακουστική απώλεια, με αποτέλεσμα τα συμβατικά ακουστικά βαρηκοΐας να μην τα βοηθούν αρκετά. Τα παιδιά έχουν ανάγκη να ακούν τις λέξεις, τη διακύμανση του τόνου της φωνής, καθώς και άλλα διακριτικά στοιχεία της ομιλίας που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν ευχέρεια στον προφορικό λόγο. Τα κοχλιακά εμφυτεύματα της Advanced Bionics επιτρέπουν σε πολλά παιδιά να παρακολουθούν καλύτερα το μάθημα στο σχολείο5, με αποτέλεσμα τα παιδιά που διαθέτουν κοχλιακό εμφύτευμα να έχουν ίσες ευκαιρίες να διακριθούν στον εκπαιδευτικό τομέα με συνομήλικα παιδιά που δεν έχουν προβλήματα ακοής.

Κάντε το τεστ για να μάθετε αν το παιδί σας είναι υποψήφιο για κοχλιακή εμφύτευση!

5. Wolfe J, Mears A. Effect of Input Dynamic Range on Speech Recognition and Music Enjoyment. Poster presentation at the 10th International Conference on Cochlear Implants and Other Implantable Auditory Technologies, San Diego, CA, April 10–12, 2008.