ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ

Για την καλλιέργεια του προφορικού λόγου του παιδιού σας, ο καλύτερος τρόπος να μάθει να μιλάει είναι η ακρόαση των ανθρώπων που μιλούν. Γι'αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σύστημα κοχλιακού εμφυτεύματος που να επιτρέπει στο παιδί σας να ακούει καθαρά την ομιλία σε χώρους της καθημερινής πραγματικότητας, όπως στη σχολική τάξη και στην παιδική χαρά. Ανεξάρτητες μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα παιδιά που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Advanced Bionics προοδεύουν γρηγορότερα στον προφορικό λόγο απ΄ότι τα παιδιά που διαθέτουν κοχλιακά εμφυτεύματα της εταιρείας Cochlear. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία του Harmony, αποκλειστικότητα της Advanced Bionics, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τον προφορικό τους λόγο εξίσου γρήγορα με συνομίληκούς τους που δεν έχουν προβλήματα ακοής.

“Η Megan όχι μόνο έχει φτάσει τα συνομήλικα παιδιά της, αλλά και σε πολλούς τομείς έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχει καλλιεργήσει την ομιλία και την κατανόηση του λόγου σε βαθμό που ξεπερνά και το μέσο όρο. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε μόνο ενάμιση χρόνο, η Megan, ένα "κουφό" παιδί που δεν άκουγε και δεν μπορούσε να πει ούτε μια λέξη, αναπτύχθηκε σε ένα παιδί που μιλάει καλύτερα από πολλούς συνομήλικούς της.”

—Edward Knecht, πατέρας της Megan Knecht, που έκανε αμφίπλευρη εμφύτευση σε ηλικία 18 μηνών

17. Bevilacqua et al. Auditory and Language Abilities in Children: Comparison of Two Different Cochlear Implant Systems. Presentation at the 10th International Conference on Cochlear Implants and Other Implantable Auditory Technologies, San Diego, CA, April 10-12, 2008.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΧΛΙΑΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ