ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
... ΕΝΩ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Harmony έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποδίδει όλες τις λεπτομέρειες, τα ηχοχρώματα και την πολυπλοκότητα που καθιστά τη μουσική τόσο πλούσια σε ηχητικές υφές.

  • Tο T-Mic® αιχμαλωτίζει τον ήχο σαν φυσικό αυτί και είναι πλήρως συμβατό με ακουστικά μουσικής, π.χ. με τα ακουστικά ψείρες που έχουν τα MP3 player.
  • Η στρατηγική επεξεργασίας ήχου HiRes Fidelity 120® αποδίδει 120 ζώνες ηχητικού φάσματος, έτσι εσείς ή το παιδί σας μπορείτε να ακούσετε περισσότερες από εκείνες τις λεπτομέρειες του ήχου που είναι αναγκαίες για την ακρόαση και απόλαυση της μουσικής.
  • Tο AutoSound™ ρυθμίζει διαρκώς την ένταση του ήχου, καθώς ακούτε, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ούτε μια νότα.
  • Tο ευρύ φάσμα δυναμικής του εισερχόμενου ήχου (IDR) που διαθέτει το Harmony σας επιτρέπει να ακούτε περισσότερο ήχο με λιγότερη παραμόρφωση. Έτσι είναι ευκολότερο να ακούτε μουσική και να καταλαβαίνετε τα λόγια των τραγουδιών ή να ξεχωρίζετε τα διαφορετικά όργανα.

Μια ανεξάρτητη μελέτη απέδειξε ότι οι λήπτες κοχλιακού εμφυτεύματος Harmony προτιμούν, για την ακρόαση της μουσικής, ένα ευρύ ηχητικό φάσμα απ'ότι ένα περιορισμένο φάσμα (όπως εκείνο των συστημάτων της εταιρείας Cochlear).5

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΧΛΙΑΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ

Σύμφωνα με μια άλλη μελέτη, οι λήπτες εμφυτεύματος Harmony εκδηλώνουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απόλαυσης κατά την ακρόαση της μουσικής απ'ότι οι λήπτες εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούν παλιότερες τεχνολογίες7. Για μια μεγαλύτερη μουσική απόλαυση, επιλέξτε το Harmony της Advanced Bionics.

5. Wolfe J, Mears A. Effect of Input Dynamic Range on Speech Recognition and Music Enjoyment. Poster presentation at the 10th International Conference on Cochlear Implants and Other Implantable Auditory Technologies, San Diego, CA, April 10–12, 2008.

7. Quick A, Koch DB, Osberger MJ. HiResolution with Fidelity 120 Sound Processing: Listening Benefits in CII and HiRes 90K Implant Users. Poster Presentation at the Conference on Implantable Auditory Prostheses, Lake Tahoe, CA, July 15–20, 2007.

Τί σημαίνει IDR?

Το IDR (Input Dynamic Range ή "φάσμα δυναμικής του εισερχόμενου ήχου") είναι το φάσμα των ήχων, από τους χαμηλότερους ως και τους δυνατότερους, που μπορούν να αιχμαλωτίσει ένας επεξεργαστής ήχου. Όσο ευρύτερο το φάσμα αυτό, τόσο περισσότερους ήχους αποδίδει ο επεξεργαστής και επομένως τόσο περισσότερους ήχους ακούτε εσείς. Η τεχνολογία AutoSound του Harmony αιχμαλωτίζει το ευρύτερο φάσμα ήχου από τα υπόλοιπα κοχλιακά εμφυτεύματα. Με αυτό το ευρύ φάσμα δυναμικής, οι ήχοι που ακούτε, από το ψιθύρισμα ως και το ξεφώνισμα, μοιάζουν πολύ περισσότερο με τους ήχους που ακούει ένας μη βαρήκοος άνθρωπος.