Η Advanced Bionics ΚΑΤΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ Κ.Ε.
ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Harmony της ABionics Nucleus Freedom της Cochlear Nucleus 5 της Cochlear Γιατί είναι σημαντικός
αυτός ο παράγοντας;
Χρονική ανάλυση
(Ταχύτητα διέγερσης, παλμοί ανά δευτερόλεπτο ή pps)
Μέχρι 83,000 pps Μέχρι 32,000 pps Μέχρι 31,500 pps Όσο υψηλότερη η ταχύτητα διέγερσης, τόσο γρηγορότερα μεταδίδονται οι πληροφορίες και επομένως ακούτε τους ήχους τη στιγμή που παράγονται.
Πιστότητα φάσματος
(ζώνες ηχητικού φάσματος)
Μέχρι 120 Μέχρι 22 Μέχρι 22 Όσο υψηλότερη είναι η πιστότητα,
με τόσο περισσότερες λεπτομέρειες αντιλαμβάνεστε τον ήχο.
Φάσμα δυναμικής του εισερχόμενου ήχου (IDR)
(Decibel ή dB)
Μέχρι 80 dB Μέχρι 45 dB Μέχρι 45 dB Όσο ευρύτερο το φάσμα, τόσο περισσότερους ήχους ακούτε.
Ταυτόχρονες πηγές ρεύματος Πολλαπλές Μονή Μονή Η ταυτόχρονη ηλεκτρική διέγερση πολλαπλών θέσεων επιτρέπει την καλύτερη επεξεργασία της και απόδοση της ομιλίας.
Ταυτόχρονα κανάλια διέγερσης 4 0 0 Η ταυτόχρονη διέγερση πολλαπλών καναλιών είναι απαραίτητη για την ενεργητική καθοδήγηση του ρεύματος μεταξύ των ηλεκτροδίων, για να απολαμβάνει ο ακροατής μια πλήρη μουσική εμπειρία.
Στρατηγικές επεξεργασίας του ήχου HiRes 120-S, HiRes 120-P, HiRes-S, HiRes-P, CIS, MPS ACE, CIS, SPEAK ACE, CIS, SPEAK Κάθε αυτί είναι διαφορετικό, γι'αυτό είναι σημαντικό να προσφέρονται εναλλακτικές στρατηγικές επεξεργασίας ήχου, ώστε ο κάθε άνθρωπος να έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το πλήρες ακουστικό δυναμικό του.
Προγράμματα ακρόασης BTE Mic, Telecoil, T-Mic BTE Mic, Telecoil BTE Mic, Telecoil Είναι σημαντικό για να μπορείτε να συνδέεστε με διάφορες συσκευές ήχου και να αντιλαμβάνεστε τον ήχο με τρόπο φυσικό, όπως όλοι οι άνθρωποι.
Αντοχή σε κρούση
(joule)
Μέχρι 6 joules Μέχρι 1 joule Μέχρι 2.5 joules Όσο περισσότερα τζάουλ μπορεί να αντέξει το κοχλιακό σας εμφύτευμα, τόσο ανθεκτικότερο είναι σε κρούσεις χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή τoυ. Με τα κοχλιακά εμφυτεύματα της Advanced Bionics, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τί θα συμβεί αν πέσει το παιδί σας από το ποδήλατο ή του έρθει μια μπάλα στο κεφάλι.
Αδιάβροχη προστασία Ναι Ναι Ναι Η Advanced Bionics παρέχει 3 χρόνια εγγύησης για τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, παρέχοντας στον επεξεργαστή σας αδιάβροχη προστασία προηγμένης τεχνολογίας.

Στα 16 χρόνια ιστορίας της, η Advanced Bionics έχει σημειώσει με συνέπεια τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της κοχλιακής εμφύτευσης, - για παράδειγμα υψηλότερη χρονική ανάλυση, υψηλότερη πιστότητα φάσματος, ευρύτερο φάσμα δυναμικής του εισερχόμενου ήχου, καθώς και δυναμικότερες περιοχές διέγερσης - πλησιάζοντας τη φυσική ακοή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μη νομίζετε ότι τα πιο καινούργια συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι απαραίτητα και τα πιο εξελιγμένα!

Το Harmony εξακολουθεί να είναι το πιο εξελιγμένο κοχλιακό εμφύτευμα στον κόσμο. Για να αξιοποιήσετε το πλήρες ακουστικό δυναμικό σας, επιλέξτε μια εταιρεία που να εστιάζει την έρευνά της στην βελτίωση της ακουστικής σας εμπειρίας, κι όχι μόνο στην εμφάνιση του επεξεργαστή. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Advanced Bionics θα σας προσφέρει καινοτομικές συσκευές με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας.

Μην ξεχνάτε ότι η όψη του επεξεργαστή σας σίγουρα θα αλλάξει με τα χρόνια. Σημαντικότερη από το μέγεθος και την εξωτερική εμφάνιση είναι η τεχνολογία στο εσωτερικό του επεξεργαστή, καθώς αυτή θα παρέχει σε εσάς ή το παιδί σας την καλύτερη δυνατή ακοή.


“Το κοχλιακό εμφύτευμα Harmony Bionic Ear έχει περισσότερη υπολογιστική χωρητικότητα και μπορεί να δεχθεί μελλοντικές αναβαθμίσεις. Έτσι μπορώ να φανταστώ ότι, όταν στο μέλλον διατεθούν καινούργια και καλύτερα λογισμικά και καλύτερες στρατηγικές επεξεργασίας του ήχου, θα έχω τη δυνατότητα να ακούω καλύτερα.”
—Michael Chorost, έκανε εμφύτευση σε ηλικία 37 ετών