ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

Το Harmony®, το πιο αξιόπιστο, πιο αποδοτικό σύστημα κοχλιακού εμφυτεύματος του κόσμου, πληρεί τα πρότυπα υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας ώστε να βιώνετε περισσότερες στιγμές ακρόασης με λιγότερες διακοπές ήχου. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σύστημα Harmony θα σας βοηθήσει να αξιοποιείτε μέρα με τη μέρα το πλήρες ακουστικό δυναμικό σας.

Ύψιστη αξιοπιστία στα εσωτερικά μέρη

Τα κοχλιακά εμφυτεύματα της Advanced Bionics που εμφυτεύονται σήμερα δείχνουν ένα πολύ μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας, καθώς σύμφωνα με μελέτη18, 99,6% των συσκευών που δοκιμάστηκαν εξακολουθούσαν να λειτουργούν κανονικά μετά από δύο χρόνια χρήσης.

Ύψιστη αξιοπιστία στα εξωτερικά μέρη

Το Harmony είναι κατασκευασμένο για να επιβιώνει σε καθημερινές καταστάσεις και τα εξωτερικά του εξαρτήματα έχουν ελάχιστο ποσοστό διακοπής (λιγότερο από 1%18 ), που σημαίνει ότι θα ακούτε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα χωρίς διακοπές στον ήχο.

Εγγυημένη αδιάβροχη προστασία προηγμένης τεχνολογίας

Όλα τα εσωτερικά, ηλεκτρονικά εξαρτήματα του επεξεργαστή ήχου Harmony διαθέτουν διπλή, αδιάβροχη προστασία προηγμένης τεχνολογίας: μια πλαστική θήκη Xylex® για να μην διεισδύει το νερό, καθώς και μια ειδική, στεγανή επικάλυψη. Η Advanced Bionics παρέχει 3 χρόνια εγγύησης για τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Κατεβάστε ένα ενημερωτικό έντυπο με περισσότερα δεδομένα και αριθμούς σχετικά με την υψηλή αξιοπιστία των κοχλιακών εμφυτευμάτων της Advanced Bionics.

18. Advanced Bionics Consumer Reliability Report. 2009.

19. http://products.cochlearamericas.com/cochlear-implants/our-cochlear-implants-products/nucleus-freedom-reliability. July 28, 2009.

20. http://www.medel.com/reliability. July 28, 2009.

Xylex is a trademark of SABIC Innovative Plastics IP BV.

Η Advanced Bionics τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα αξιοπιστίας στον κλάδο των ιατρικών συσκευών.

Και οι τρεις κατασκευαστές (Advanced Bionics, Cochlear και Med-El) ξεπερνούν το 99.5% στην αξιοπιστία όσον αφορά τα εσωτερικά εξαρτήματα των συστημάτων τους18,19,20.
Όμως πραγματική αξιοπιστία σημαίνει να μπορείς να βασιστείς σε ολόκληρο το σύστημα για να ακούσεις τη ζωή.

Ο εξωτερικός επεξεργαστής της Advanced Bionics έχει το χαμηλότερο μέσο όρο διακοπών στον ήχο, με ένα ποσοστό μικρότερο του 1% σε μια περίοδο δοκιμής 3 μηνών18.

Πριν επιλέξετε ένα κοχλιακό εμφύτευμα, μελετήστε την αξιοπιστία του πλήρους συστήματος.